Sagån Byggnation AB

NÅGRA ORD FRÅN VÅRA KUNDER

RENOVERING AV VILLA

En totalrenovering utan mardrömmar


Vi hade ett omfattande renoveringsbehov. Det vill säga tvättstuga, badrum trapphus, tre sovrum samt en stor hall och en matsal samt två stora walk-in garderober/klädkammare.


Nio år tidigare hade vi haft hjälp av Jimmy på Sagån Byggnation när vi renoverade köket. Vi var väldigt nöjda och därför kändes detnaturligt att vända sig till dem igen.


Det var inte bara det att de tog på sig rollen att projektleda och snickra. De ordnade samtliga övriga hantverkare (målning, vvs, el, kakel, specialsnickeri för handledare). Samtliga hantverkare kom när de skulle och gjorde det de skulle med ett fantastiskt resultat. Under hela projekttiden såg Sagån Byggnation till att hålla städat och så fint det går under en renovering. Något vi uppskattade som bodde hemma under projektet...

Vi hade många idéer som vi kunde bolla och utveckla med Sagån Byggnation. Tillsammans blev våra idéer och deras tips och råd en riktig framgång och vi är så fantastiskt nöjda med hela resultatet. 


Avslutningsvis vill vi såklart varmt rekommendera Sagån Byggnation. Ni kan inte hamna i tryggare händer!


Stefan & Maggan, villan i Enköping


NYA KÖKET

KÖKET BLEV PRAKTISKT, RYMLIGT OCH VÄLDIGT TRIVSAMT


Sagån Byggnation hjälpte oss att förverkliga drömmarna om det riktigt ombonade men även funktionella köket. Den stora köksön är så härlig att hänga vid för hela familjen medan maten lagas. Den är också praktisk när vi bakar.


I förlängningen av köket blev det plats för ett lägre matbord för våra längre middagar. 

Jimmy som genomförde hela arbetet var väldigt lyhörd och kom med många bra och praktiska idéer när våra hade tagit slut.


Vi är så nöjda med resultatet att vi redan bokat Sagån Byggnation för att göra vår nya entré och ett nytt badrum.


Johan & Jennie, köket på landet


UTBYGGNAD AV STUGA

1800-talsstugan blev uppgraderad till 2000-talet


Innan Sagån Byggnation satt igång med uppgraderingen av mitt gamla 1800-talstorp, hade det varken rinnande vatten, fungerande kök eller toalett. Jag var noga med att den nya byggnadsdelen skulle passa ihop med den befintliga och här
var Sagån Byggnation otroligt inlyssnande.


De är inte helt enkelt att lyckas med både det estetiska och få det så praktiskt som möjligt. Här var de både kreativa och väldigt lösningsorienterade.

Nu när allt är klart så innebär det att jag kan nyttja stugan en större del av året än tidigare och jag är speciellt glad att alla moderna bekvämligheter smälter in så bra i den befintliga miljön.


Stort tack för ett jättefint arbete!


Björn, stugan i Västmanland


PLATSBYGGT SKÅP MED ARBETSPLATS

Jag fick både mer förvaring och en ny arbetsplats


Vi behövde mer förvaring och ett skrivbord på övervåningen. Men det fanns inte plats för två separata lösningar. Det sluttande taket gjorde det ännu svårare att hitta en standardlösning som skulle kunna fungera.

Sagån Byggnation löste det perfekt. De hade många praktiska idéer och visade andra lösningar så vi skulle förstå hur det färdiga resultatet skulle bli.


Jag är så nöjd med Sagån Byggnation och vill varmt rekommendera dem.


Fia, platsbyggda skåpet


NYTT YTTERTAK

Vi fick så mycket mer än "bara" ett nytt tak!


Det är klart man är orolig när det kommer till att byta taket på huset. Ett dåligt arbete skulle kunna innebära stora skador på resten av huset. Vi fick ett tips från en bekant att kontakta Sagån Byggnation, något vi absolut inte ångrat att vi gjorde.

Sagån tog på sig en totalentreprenad, vilket innebar att de tog hand om allt från att plocka ner det gamla svarta taket, montera det nya inklusive helt nya plåtarbeten.


Vi fick verkligen fullt förtroende för Sagån Byggnation som inte bara utförde ett skickligt arbete. De städade löpande bort allt som skulle kastas, och höll snyggt under renoveringstiden. De kom på utsatt tid och diskuterade hela tiden olika lösningar så vi kunde vara med och tycka till, vilket var jättebra.


Sagån Byggnation är både skickliga och trevliga. Vi vill varmt rekommendera dem!


Anette & Pekka